Samen op zoek naar het beste investeringsvastgoed

Om je optimaal te begeleiden naar het ideale investeringsvastgoed heeft B-Sure een specifieke methode ontwikkeld en zijn dienstverlening uitgebreid met B-Sure Real Estate. Een pijler die onze corebusiness versterkt en een meerwaarde betekent in de efficiënte opbouw van je vermogen.

Perfecte match

In samenwerking met Stadim heeft B-Sure Real Estate risicolabels voor investeringsvastgoed gemaakt. We weten dus perfect hoe risicovol een investering in een bepaald type vastgoed is. Daarnaast hebben we vanuit onze jarenlange expertise in de financiële sector een tool ontwikkeld waarmee we risicoprofielen voor vastgoedinvesteringen kunnen opstellen. Zo krijgen we een duidelijk inzicht in je verlangens, behoeftes en risicotolerantie voor vastgoed. Die kennis koppelen we aan onze risicolabels. Het resultaat? Een perfecte match tussen jou en je ideale investeringsvastgoed. Een bijzonder extraatje: die dienstverlening is voor jou volledig gratis.

Juist aankopen

Heb je het ideale investeringsvastgoed gevonden? Dan bepalen we de beste manier om dat vastgoed te verwerven. We bekijken alle opties en wegen de voor- en nadelen af. We formuleren antwoorden op vragen zoals:

  • Waar moet jij je investeringsvastgoed kopen?
  • Hoe moet jij je investeringsvastgoed kopen (privé of op naam van de vennootschap)?
  • Welke financieringsvorm is het meest geschikt?
  • Hoeveel leen je best?
  • Heb je een successieplanning nodig?

Kortom: we zorgen voor een vlotte en zorgeloze aankoop van je investeringsvastgoed.

Wil jij je vermogen opbouwen en investeringsvastgoed kopen? Neem dan contact op voor een gratis risicoprofiel of meer informatie.