Welverdiend pensioen

Je hebt hard gewerkt en het is tijd om je vennootschap over te dragen. Je stapt naar je accountant en notaris … om te ontdekken dat het allemaal niet zo eenvoudig is. Een situatie die je voorkomt als je kiest voor de expertise in vermogensoverdracht van B-Sure. Want wij zorgen ervoor dat jouw onderneming vlot overdraagbaar is op het moment dat jij dat wilt. We begeleiden je tijdens het hele overdrachtsproces. Zo kun jij snel genieten van je welverdiende pensioen.

Laatste overtocht

Denk je op tijd na over de overdracht van je vermogen? Dan vermijd je dat jouw kinderen stuurloos achterblijven wanneer jij je laatste overtocht gemaakt hebt. B-Sure brengt voor jou in kaart wie wat krijgt en wie wat beheert wanneer jij overlijdt. We berekenen ook hoeveel erfbelasting de overheid opstrijkt. Kortom: we schetsen een totaalbeeld van wat er met je vermogen gebeurt als jij overlijdt. Op basis van die informatie creëren we de optimale situatie om jouw vermogen veilig te stellen.

Wil jij ook problemen vermijden met een doordacht plan van aanpak voor een vlotte vermogensoverdracht? Neem dan gerust contact met ons op.

To be Sure or not to be… Uw dierbaren laat u toch niet stuurloos de toekomst tegemoet varen?