Samen werken aan een financiële toekomst zonder zorgen

Wil jij met een doordacht plan jouw onbekommerde financiële toekomst verzekeren? Dan staan onze experten voor je klaar. Ze stappen samen met jou in de vermogensboot en loodsen je met een kwaliteitsvol kompas dwars door de financiële orkanen naar veilige wateren. Ook voor de aankoop van investeringsvastgoed en voor externe expertise bij de uitbouw, overname of overdracht van je zaak kun je in onze family office terecht.

Wat doen wij nu juist bij B-Sure, in deze video komt u het te weten.

Vermogensbeheer hoeft niet duur te zijn

Leeft bij jou ook de perceptie dat vermogensbeheer duur is? Dan zul je aangenaam verrast zijn als je met ons samenwerkt. Want bij B-Sure staan de beste stuurlui namelijk niet aan wal zoals bij traditionele vermogensbeheerders. We hebben geen ‘je betaalt bij elke transactie’-beleid. Wij stappen mee aan boord en zetten samen met jou de koers uit.

Duurzaam verdienmodel

We rekenen geen in- of uitstapkosten aan en hebben een transparant en duurzaam verdienmodel dat gekoppeld is aan de evolutie van jouw portefeuille. Je betaalt ons alleen een percentage op het uitstaande vermogen onder beheer. Kortom: je komt nooit voor onaangename verrassingen te staan.

VERGUNNINGEN

B-Sure is ingeschreven bij de FSMA met erkenningsnummer: 106568A-B als:

  • Verzekeringstussenpersoon
  • Makelaar in bank en beleggingsdiensten
  • Bemiddelaar in consumenten en hypothecaire kredieten

Wil jij ook efficiënt je pensioen opbouwen? Neem dan gerust contact met ons op.