Nieuws

B-sure to read this

De laatste trips & tricks, pers en infosessies van B-sure.

We make sure!

Over B-sure

02/03/2021 Nieuwe en alternatieve verloningstechnieken voor bedrijfsleiders en aandeelhouders

23 maart 2021 – 09u00-11u00 @ Voka – Kamer van Koophandel Limburg

Wil je geld halen uit je onderneming zonder een torenhoge belasting te betalen? En moet die bijkomende bezoldiging ook aftrekbaar zijn voor je vennootschap?
Dat is niet evident! Zeker niet binnen een alsmaar strengere fiscale omgeving.


Lees meer

25/01/2021 Financiële planning: een must voor elke ondernemer

25 februari 2021 – 9u00-11u00 @ Voka – Kamer van Koophandel Limburg

Lees meer

18/01/2021 Live event: Macro-outlook 2021!

Benieuwd naar het vaccin voor uw portefeuille? 

Dan nodigen wij, B-sure, u graag uit op ons live digitaal event waarin prof. Stefan Duchateau(*) de macro outlook uit de doeken doet.
Lees meer

13/01/2021 Merit Capital macro-economische Review & Outlook – update januari 2021

In de VS liepen de belangrijke en langverwachte verkiezingsuitslagen van de staat Georgia binnen. Als er nog twijfel bestond over de overwinning van Joe Biden in deze staat, verdwijnt deze met de overwinning van de twee Democratische senatoren Jon Ossoff and Raphael Warnock. Beide heren schrijven hiermee geschiedenis en zorgen ervoor dat de Democraten terug op gelijke voet komen met de Republikeinen op basis van de zetelverdeling in de Senaat.


Lees meer

08/01/2021 Vermijd conflicten over de verdeling van uw nalatenschap met een familiepact

Het overlijden van een naaste is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Naast het verdriet dat gepaard gaat met het verlies van een dierbare, worden de nabestaanden ook vrijwel onmiddellijk geconfronteerd met de verdeling van de nalatenschap. Helaas leidt dit vaak tot conflicten tussen de erfgenamen. Een globale erfovereenkomst of ‘familiepact’ biedt ouders de mogelijkheid om de verdeling van hun nalatenschap reeds vóór hun overlijden te regelen samen met hun kinderen.


Lees meer

29/12/2020 Macro update Prof. Stefan Duchateau : “Don’t look back in anger”

Ieder jaar houdt wel zijn onaangename verrassing in petto maar wat 2020 voor ons te bieden had, sloeg iedereen met verstomming door ons een met een pandemie te confronteren, die in deze intensiteit in een eeuw niet meer was waargenomen. Het hallucinante aantal slachtoffers verwacht je in deze orde van grootte alleen tijdens oorlogsjaren.

Lees meer

23/12/2020 Effectentaks 2.0 voor u doorgelicht

Na de vernietiging van de effectentaks door het Grondwettelijk Hof eind vorig jaar, doet de Vivaldi-regering een nieuwe poging om effecten te belasten met een gerepareerde effectentaks 2.0. Wat verandert er?

Lees meer

08/12/2020 Macro update Prof. Stefan Duchateau : “Stop making sense”

De wereldbeurzen rijgen de topnoteringen (tegen een recordtempo) aan elkaar, vooral gedreven door de vooruitgang op de Amerikaanse beurzen. Maar ook elders laten de aandelenindices zich niet onbetuigd met een historische(1) koersklim in november. De vooruitgang op de wereldbeurzen is des te hoopgevender omdat ze breed gedragen is over uiteenlopende sectoren heen en minder afhankelijk geworden is van de prestatie van een beperkt aantal topnamen.

Lees meer

B-sure nieuwsbrief

B-sure we contact you

Op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Contact

B-sure to contact us!

Financieel geluk en gemoedsrust op lange termijn? Een financiële butlerservice in de opbouw, het beheer en de overdracht van je vermogen? Be sure to contact us. Koudwatervrees? Dat is niet nodig. We beantwoorden al je vragen. En neen … Je moet écht geen miljonair zijn om onze expertise in huis te halen!

Volg ons

Contacteer ons