Accountants

Handige butler: ook voor accountants

Jouw klanten gericht helpen op het vlak van vermogensopbouw, -beheer en -overdracht? Wij staan je graag bij in deze sterk gespecialiseerde materies. Altijd volledig in samenspraak met jou én in het voordeel van je klant. Een traject dat jouw professioneel aanzien extra versterkt en je kennis ter zake verder aanscherpt.

You rang my lord?

Als boekhouder of accountant een totaaloplossing aan je klanten aanbieden: het is niet evident. Zeker niet wanneer het sterk gespecialiseerde terreinen betreft. Zoals vermogensgroei, vermogensbehoud en vermogensoverdracht. Wij staan je graag bij als financiële butler. 100 % in samenspraak, als een professioneel verlengstuk van jouw dienstverlening.

Optimale oplossing

B-sure is bankmakelaar én onafhankelijk verzekeringsmakelaar en kredietbemiddelaar. Gevolg? Jouw klanten zijn altijd verzekerd van het beste financiële advies. We werken samen met verschillende verzekeraars en met diverse gereputeerde private banken en vermogensbeheerders. Samen met jou vinden wij creatief de optimale oplossing voor de specifieke situatie en wensen van de klant.

Onderbouwd stappenplan

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek krijgen we inzicht in de financiële behoeften van jouw klant. Aan de hand van de Welfie werken we een stappenplan uit om de financiële situatie van de klant te optimaliseren. Dit financiële plan is individueel en volledig op maat van de klant. Als accountant kun je ook toegang krijgen tot de Digitale Kluis van je klant.

  1. Eerst maken we een Welfie met betrekking tot het pensioen, de situatie bij invaliditeit en overlijden.
  2. Daarna be­kijken we samen met jou de fiscale druk van de personenbelasting en de vennootschapsbelasting. Zo ontdekken we waar verdere optimalisatie mogelijk is.
  3. Vervolgens onderzoeken we de overige risico’s: zoals het ondernemingsrisico, het risico bij echtscheiding, bij invalidi­teit, … We maken ook een raming van de te betalen successierechten bij overlijden.
  4. We analyseren het huidige huwelijksstelsel en stellen indien nodig enkele optimalisaties voor.

We volgen onze dossiers accuraat verder op en houden jou up-to-date over de evoluties in doelstellingen en verwezenlijkingen van jouw klant.

B-sure is …

  • Transparant: alles wat we doen, doen we in samenspraak met jou.
  • Integer: we communiceren eerlijk met jou en de klant, over alles wat we doen voor jou en met jou.
  • Ongebonden: we zijn onafhankelijk. Jouw klanten zijn verzekerd van het beste advies voor hun persoonlijke situatie.
  • Klantgericht: het verhaal van de klant is dé rode draad in onze samenwerking. We werken met realistische doelstellingen en meten ons succes aan de tevredenheid van jouw klanten.
  • Discreet: over jou én de klant. We behandelen alle informatie strikt vertrouwelijk.
  • Duidelijk: we communiceren helder en verstaanbaar.
B-sure nieuwsbrief

B-sure we contact you

Op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Contact

B-sure to contact us!

Financieel geluk en gemoedsrust op lange termijn? Een financiële butlerservice in de opbouw, het beheer en de overdracht van je vermogen? Be sure to contact us. Koudwatervrees? Dat is niet nodig. We beantwoorden al je vragen. En neen … Je moet écht geen miljonair zijn om onze expertise in huis te halen!

Volg ons

 

Contacteer ons