Aanpak

The way of the Butler

De ideale butler bedient je op je wenken, is discreet en altijd bereikbaar. Hij kent je door en door en respecteert je waarden. Hij serveert de juiste oplossingen nét wanneer je die nodig hebt. B-sure is jouw financiële butler. Dat merk je aan onze aanpak. Ervaren, efficiënt maar vooral: persoonlijk. Gericht op wie je bent en wat je wilt.

Over B-sure

1. We leren je kennen

Een persoonlijke aanpak vraagt om een goed inzicht in je wensen, verwachtingen en financiële waarden. Daarom leren we je eerst kennen. Je gezinssituatie. De dingen die je écht belangrijk vindt. Je totale vermogen, je huidige en gewenste levensstandaard, … Met andere woorden: waar sta je vandaag en waar wil je naartoe?

 

2. We bepalen de koers

We weten waar je nú start en waar je later wil landen. Samen zetten we een financiële koers uit. Op basis van een risicoanalyse. We bepalen jouw unieke financiële doelstellingen. Noem het gerust jouw persoonlijke KPI’s. Zo blijven jij én je gezin op koers naar financieel geluk. Dat draagt bij tot een gerust gemoed: dag na dag, jaar na jaar.

 

3. We staan paraat

We zijn er voor jou. Onze financiële butlerservice garandeert een persoonlijke dienstverlening: vermogensopbouw, het beheer van jouw vermogen en de overdracht ervan. Gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een sterk engagement van échte mensen die advies delen als je het nodig hebt. En die vlot inspelen op wijzigende omstandigheden.

Dat alles gebeurt aan de hand van een transparante prijszetting. Die niet meer kost dan wat je vandaag voor gelijkaardige diensten betaalt. Maar dan inclusief onze betrokkenheid en financiële butlerservice.

B-sure nieuwsbrief

B-sure we contact you

Op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Contact

B-sure to contact us!

Financieel geluk en gemoedsrust op lange termijn? Een financiële butlerservice in de opbouw, het beheer en de overdracht van je vermogen? Be sure to contact us. Koudwatervrees? Dat is niet nodig. We beantwoorden al je vragen. En neen … Je moet écht geen miljonair zijn om onze expertise in huis te halen!

Volg ons

 

Contacteer ons