Wie is het? Wij zoeken jou!

4-11-2018

Wie is het?

B-Sure werft aan! Vervoeg ons team en ontdek hoe écht onafhankelijk werken tot een win-win kan leiden voor jouw cliënten én jezelf! Solliciteren op eigen risico!

Onder de video vind je een uitgebreide omschrijvingen van onze openstaande vacatures!

#Bsurejoinus
Interesse? Neem contact met ons op!

Corporate of private banker met ambitie

Word jij onze nieuwe collega?

Vanuit onze ankerplaats bij de Hasseltse kanaalkom loodsen we zelfstandigen, ambitieuze ondernemers, vrije beroepers en professionele sporters met vermogensplanning en -beheer op maat naar een onbezorgde financiële toekomst.

B-Sure heeft het statuut van bank- en verzekeringsmakelaar. We zijn dus onafhankelijk en verkopen geen eigen producten. Een absolute meerwaarde in optimaal vermogensbeheer. Want via ons kun je het vermogen van je cliënten laten beheren door verschillende vermogensbeheerders, private banks of verzekeringsmaatschappijen.

Kom je bij ons aan boord? Verwacht dan geen standaardoplossingen of producten van één enkele leverancier te moeten aanbieden, maar écht maatwerk te kunnen leveren voor jouw cliënten.

Onze cliënten en wij zijn op zoek naar een betrouwbare partner, een ondernemer die dicht bij zijn cliënten én bij ons staat. Een expert die de werking van de financiële markten kent, risico’s minimaliseert en rendement maximaliseert. Een strateeg die verder kijkt dan vandaag en meedenkt, zelfs over de grenzen van generaties heen.

Onze family office bestaat uit een team van gepassioneerde, dynamische financieel experten. Samen zorgen we voor een veilige haven voor het huidige én toekomstige vermogen van jouw cliënten.

We hechten veel belang aan een aangename sfeer op het werk en willen dat je je er thuis kan voelen. Een gelukkige medewerker kan zelf meewerken aan het (financiële) geluk van onze cliënten!

Wat zijn jouw talenten?

Je bent een enthousiaste netwerker, in staat om zelf een cliëntenportefeuille uit te bouwen. Hiervoor weet je dat assertiviteit, doelgerichte prospectie en ‘mond-tot-mondreclame’ jouw tools tot succes zijn.

Je hebt al vele waters doorzwommen als corporate en/of private banker. Je bent een financiële adviseur die meedenkt met zijn cliënten én hun vennootschap. Je weet hoe je hun financiële verwachtingen en behoeftes kan realiseren. Jouw knowhow, gecombineerd met onze unieke aanpak en uitgebreide dienstverlening, maken van B-Sure de ideale partner van elke professional die vandaag de basis wil leggen voor zijn vermogen én dat van zijn cliënten!

Je begeleidt je cliënten bij de structurering van hun vermogen en bij hun persoonlijke financiële planning. Je kan daarbij rekenen op de steun van ervaren estate planners, wealth managers en asset managers.

Jouw Selfie?

Je hebt een masterdiploma op zak (eventueel aangevuld met een ManaMa) en minstens 10 jaren ‘grijze haren’ opgebouwd in een professionele bancaire omgeving, als corporate of private banker.

Je streeft naar het beste voor jouw cliënten… en zij weten jou hiervoor te waarderen! Je passie voor vermogensplanning, de financiële markten en vermogensstructurering maken van jou een échte vertrouwenspersoon. Jouw cliënten weten dat jij discreet en integer hun vragen weet te beantwoorden, met behulp van ons sterk netwerk.

Een vlotte persoonlijkheid, enthousiasme en commerciële ingesteldheid zijn jouw voornaamste ‘assets’.

Je bent actief in Vlaanderen, bij voorkeur niet woonachtig in Limburg (al maken we voor talent altijd plaats!).

What’s in it for you?

Samen bouwen we niet alleen aan het vermogen van jouw cliënten, maar óók aan jouw zorgeloze financiële toekomst!

Bij ons ben je zélf kapitein: als partner bouw je aan jouw eigen cliëntenportefeuille en word je hiervoor op zelfstandige basis vergoed. Dit laat je toe om je eigen verloningspakket op jouw unieke persoon af te stemmen!

Alle medewerkers van B-Sure worden competitief verloond in functie van het vermogen onder beheer, het competentieniveau en de behaalde commerciële resultaten.

Sinds het bestaan van B-Sure hebben wij klanten nooit in- of uitstapkosten aangerekend en werken wij met minimale beheerskosten naar grote tevredenheid van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat ons duurzaam verdienmodel de énige manier is om samen met onze cliënten aan boord te stappen met het kompas richting een onbezorgde financiële toekomst!

Tot slot: wij geloven in het motto: ‘work hard, play hard’…. Er mag af en toe ook eens tijd gemaakt worden voor wat fun onder collega’s!

Hijs je samen met ons de zeilen?

Geloof jij in jezelf en in onze unieke onafhankelijke aanpak?

Bezorg ons dan jouw coördinaten en navigeer naar onze kantoren!

Onze ligplaats:

B-Sure

Scheepvaartplein 3

3500 Hasselt

Contact opnemen via: Mieke@b-sure.eu

Finance & Office Collega

Vanuit onze ankerplaats bij de Hasseltse kanaalkom loodsen we zelfstandigen, ambitieuze ondernemers, vrije beroepers en professionele sporters met vermogensplanning en -beheer
op maat naar een onbezorgde financiële toekomst.

B-Sure heeft het statuut van bank- en verzekeringsmakelaar. We zijn dus onafhankelijk en verkopen geen eigen producten. Een absolute meerwaarde in optimaal vermogensbeheer. Want via ons kunnen we het vermogen van onze cliënten laten beheren door verschillende vermogensbeheerders, private banks of verzekeringsmaatschappijen. Zo bieden wij geen standaardoplossingen of producten, maar écht maatwerk voor onze cliënten.

Onze family office bestaat uit een team van enthousiaste en dynamische experten met het hart op de juiste plaats. Samen zorgen we voor een veilige haven voor het huidige én toekomstige vermogen van onze cliënten.

Kom je bij ons aan boord?

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare collega, iemand die nauwkeurig en methodisch kan instaan voor het voeren van de interne boekhouding en die onze interne controleprocedures mee bewaakt.

Je maakt deel uit van ons Finance & Office team en ondersteunt onze backoffice in het onderschrijven, beheren, opvolgen en rapporteren van de verzekerings- en beleggingsoplossingen.

We hechten veel belang aan een aangename sfeer op het werk en we willen dat je je er thuis kan voelen. Een gelukkige medewerker kan zelf meewerken aan het (financiële) geluk van onze cliënten!

Wat zijn jouw talenten

Een nauwkeurige, betrouwbare en onderzoekende aanpak zullen jouw tools tot succes zijn.

Je houdt van cijfers en gaat graag grondig te werk. Je zoekt naar logische oplossingen en werkt graag iets tot in de puntjes af. Je streeft naar perfectie… en ons team weet jou hiervoor te waarderen!

Jouw organisatietalent en gedrevenheid, gecombineerd met onze unieke aanpak en uitgebreide dienstverlening, maken van B-Sure een uitdagende, leerrijke maar bovenal toffe werkplek.

Jouw Selfie?

Je hebt minstens een diploma Bachelor accountancy-fiscaliteit op zak.

Ervaring is een pluspunt, maar geen must. Jouw inzet, verantwoordelijkheidszin en positivisme zijn voor ons meer waard!

Je bent woonachtig in Vlaanderen, bij voorkeur in Limburg (al maken we voor talent altijd plaats!).

What’s in it for you?

We bieden jou een competitief loonpakket, dat we baseren op jouw competentieniveau en het bereiken van bepaalde doelstellingen.

B-Sure is een inspirerende werkplek, een plek waar jouw onderzoekend karakter ten volle benut kan worden. Onze medewerkers kunnen op een flexibele manier hun agenda bepalen, zodat er ook nog tijd over blijft voor jouw gezin of hobby’s.

Tot slot: wij geloven in het motto: ‘Work hard, play hard’…. Er mag af en toe ook eens tijd gemaakt worden voor wat fun onder collega’s!

Hijs je samen met ons de zeilen?

Geloof jij in jezelf en in onze unieke onafhankelijke aanpak?
Bezorg ons dan jouw coördinaten en navigeer naar onze kantoren!
Onze ligplaats:
B-Sure
Scheepvaartplein 3
3500 Hasselt
Contact opnemen via: Mieke@b-sure.eu

Administrative Office Assistant

Vanuit onze ankerplaats bij de Hasseltse kanaalkom loodsen we zelfstandigen, ambitieuze ondernemers, vrije beroepers en professionele sporters met vermogensplanning en -beheer
op maat naar een onbezorgde financiële toekomst.
B-Sure heeft het statuut van bank- en verzekeringsmakelaar. We zijn dus onafhankelijk en verkopen geen eigen producten. Een absolute meerwaarde in optimaal vermogensbeheer.
Want via ons kunnen we het vermogen van onze cliënten laten beheren door verschillende vermogensbeheerders, private banks of verzekeringsmaatschappijen. Zo bieden wij geen standaardoplossingen of producten, maar écht maatwerk voor onze cliënten.
Onze family office bestaat uit een team van enthousiaste en dynamische experten met het hart op de juiste plaats. Samen zorgen we voor een veilige haven voor het huidige én toekomstige vermogen van onze cliënten.
Kom je bij ons aan boord?
Wij zijn op zoek naar een betrouwbare collega, iemand met een luisterend oor die op een klantgerichte manier instaat voor het contact met onze klanten.
Je maakt deel uit van ons Office team en bent verantwoordelijk voor het onderschrijven, beheren, opvolgen en rapporteren van de verzekerings- en beleggingsoplossingen. Daarnaast ondersteun je ons team met het optimaliseren van onze administratie en digitalisatie.
We hechten veel belang aan een aangename sfeer op het werk en we willen dat je je er thuis kan voelen. Een gelukkige medewerker kan zelf meewerken aan het (financiële) geluk van onze cliënten!
Wat zijn jouw talenten?
Een hulpvaardige, betrouwbare en georganiseerde aanpak zullen jouw tools tot succes zijn.
Je hebt doorzettingsvermogen, zoekt naar logische oplossingen, kan goed informatie verzamelen en doorgeven op een diplomatieke en vriendelijke manier… en ons team weet jou hiervoor te waarderen!
Jouw organisatietalent en teamgeest, gecombineerd met onze unieke aanpak en uitgebreide dienstverlening, maken van B-Sure een uitdagende, leerrijke maar bovenal toffe werkplek.
Jouw Selfie?
Je hebt minstens een diploma Bachelor financie- en verzekeringswezen, accountancyfiscaliteit, office management of rechtspraktijk op zak.
Ervaring is een pluspunt, maar geen must. Jouw inzet, verantwoordelijkheidszin en positivisme zijn voor ons meer waard!
Je bent woonachtig in Vlaanderen, bij voorkeur in Limburg (al maken we voor talent altijd plaats!).
What’s in it for you?
We bieden jou een competitief loonpakket, dat we baseren op jouw competentieniveau en het bereiken van bepaalde doelstellingen.
B-Sure is een inspirerende werkplek, een plek waar jouw onderzoekend karakter ten volle benut kan worden. Onze medewerkers kunnen op een flexibele manier hun agenda bepalen, zodat er ook nog tijd over blijft voor jouw gezin of hobby’s.
Tot slot: wij geloven in het motto: ‘Work hard, play hard’…. Er mag af en toe ook eens tijd gemaakt worden voor wat fun onder collega’s!
Hijs je samen met ons de zeilen?
Geloof jij in jezelf en in onze unieke onafhankelijke aanpak?
Bezorg ons dan jouw coördinaten en navigeer naar onze kantoren!
Onze ligplaats:
B-Sure
Scheepvaartplein 3
3500 Hasselt
Contact opnemen via: Mieke@b-sure.eu