Vermogensbeheer met optimaal rendement

Een zorgeloos pensioen? Daarvoor moet je als zelfstandige ondernemer, vrije beroeper of professioneel sporter niet rekenen op de overheid. Je zult het zelf moeten doen. Mét de hulp van B-Sure.

Samen streven naar jouw goed pensioen

Wij zetten in overleg met jou graag de koers uit om je vermogen optimaal te laten groeien en wijzen je de weg naar de ideale vermogensbeheerder voor jouw situatie. De sleutel tot succes? Een stapsgewijze en persoonlijke aanpak. We nemen onze tijd om je te leren kennen en te ontdekken wat jij wilt. We hebben aandacht voor juridische, fiscale, professionele, familiale en financiële risico’s en vinden dé vermogensbeheerder die aansluit bij jouw verwachtingen en risicoprofiel. Het resultaat? Je krijgt een specialist in vermogensbeheer die helemaal voldoet aan jouw wensen en verwachtingen.

Onafhankelijke partner in vermogensbeheer

B-Sure heeft het statuut van bankmakelaar. We zijn dus onafhankelijk en verkopen geen eigen producten. Een absolute meerwaarde in optimaal vermogensbeheer. Want via ons kun je je vermogen laten beheren door verschillende vermogensbeheerders en private banks. Ons onafhankelijke statuut stelt ons in staat om je een brede waaier aan opties, beleggingen, aandelen, obligaties, fondsen en investeringsvastgoed aan te bieden. Zo realiseren we voor jou een gevarieerde portefeuille. En dankzij ons open communicatiebeleid ben je altijd op de hoogte van de evolutie van je vermogen.

Transparante kosten

Of dat allemaal heel duur is? Helemaal niet. In tegenstelling tot traditionele vermogensbeheerders blijft B-Sure niet aan de kant staan, maar stappen we samen met jou in de boot. Wij hebben een duurzaam verdienmodel en gaan niet voor quick wins. Wij werken zonder in- of uitstapkosten en hanteren minimale transactiekosten. Doet jouw portefeuille het goed? Dan wordt iedereen daar beter van. Want jij betaalt ons een percentage op het uitstaande vermogen onder beheer.

Beleggen conform uw risicoprofiel

Via volgende link kan u als klant op een eenvoudige manier een eerste indruk krijgen van uw beleggingsprofiel. Welk type spaarder of belegger bent u?  Welke beleggingsproducten kunnen in aanmerking komen voor uw op maat samengestelde portefeuille?

Risicoprofiel

Heb je interesse in vermogensbeheer? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.