B-Sure Transition

B-Sure is een ondernemer onder ondernemers. Wij begrijpen dus heel goed wat het betekent om in jouw schoenen te staan. Jij bent de motor van je bedrijf en staat er vaak alleen voor om beslissingen te nemen en problemen op te lossen. Daarom heeft B-Sure een adviesraad voor ondernemers opgericht. Ons doel? Jouw onderneming naar een hoger niveau brengen.

Geen traditionele aanpak

Weer een adviesraad? Ja. Maar wel eentje dat meer doet dan advies geven. Wij gaan voluit voor een A-team-aanpak. We komen bij je langs, analyseren de situatie, brengen de knelpunten in kaart, bedenken een oplossing, voeren die uit (indien gewenst) en vertrekken weer. Het oeverloze factureerbare gepalaver van traditionele adviesraden is er niet bij. Wel een hands-on aanpak die je snel en dus kostenefficiënt een duurzame oplossing biedt.

Uitgebreid netwerk

B-Sure heeft een uitgebreid netwerk van professionals die allemaal expert zijn in hun vakgebied. Het resultaat? Je verzekert je met B-Sure Transition van de juiste man of vrouw om jou doelgericht te begeleiden en ondersteunen.

Efficiënte overdrachtbegeleiding

Dé expertise van onze adviesraad? Begeleiding bij de interne of externe overdracht van familiebedrijven. Ben jij een ondernemer die de pensioenleeftijd nadert? En wil je snel een gefundeerd en sluitend antwoord op de vraag of je onderneming verkoopbaar of overdraagbaar is, of dat je ze beter kunt vereffenen? Dan is B-Sure Transition jouw partner. Wij analyseren wat er vandaag is en wat je nog moet doen om een vlotte verkoop of overdracht te realiseren.

Ondersteuning in vier domeinen

B-Sure is er voor ondernemers. Naast overdrachtbegeleiding ondersteunen onze experten je ook bij:

  • overnames
  • groei
  • kapitaal

Sta je ook voor een stevige ondernemingsuitdaging en heb je behoefte aan extern advies en begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op.