Een eerlijke en doelgerichte koers varen

Blijkt uit dat eerste gesprek dat wij niet kunnen zorgen voor de wind in jouw zeilen? En dat we jouw financiële doelstellingen niet zien te bereiken? Dan vertellen we je dat open en eerlijk. Kunnen we je wel helpen om de woelige baren van de vermogensopbouw te trotseren? Dan gaan we samen aan tafel zitten. We brengen in kaart waar je vandaag staat, waar je naartoe wilt en welke koers je moet varen om je bestemming te bereiken.

The B-Sure Welfie: uw vermogen in één oogopslag

We maken allemaal weleens eens Selfie, maar bij B-Sure starten wij met een Welfie! Een gedetailleerde ‘foto’ van je huidige situatie is de eerste stap in onze aanpak om je vermogen succesvol op te bouwen. We bekijken je totale vermogen, je levensstandaard en je gezinssituatie, luisteren naar je verwachtingen, verlangens en behoeften, en visualiseren je doelstellingen en financiële toekomst. Al die informatie gieten we in een overzichtelijk document. Dat zal het kompas vormen tijdens onze samenwerking.

Risicoanalyse

Zijn je vertrek- en aankomstplaats gekend? Dan focussen we op alle gevaren die je tijdens je overtocht naar een zorgeloos pensioen kunt tegenkomen. Daarbij houden we rekening met:

  • professionele risico’s, zoals problemen met je vennootschap of vennoot;
  • persoonlijke risico’s, zoals een echtscheiding, invaliditeit of overlijden;
  • fiscale risico’s.

Verstandig spreiden

Op basis van alle gegevens stellen we een actieplan op maat voor je op. Verstandig spreiden is daarbij essentieel. Wij zijn een ongebonden bank- en verzekeringsmakelaar en kunnen je dus de producten, beleggingen, aandelen, obligaties en opbrengsteigendommen aanbieden die volledig bij jou passen. Het resultaat? Een optimale opbouw van je vermogen!

 Wil jij ook je vermogen opbouwen met een gedetailleerd actieplan op jouw maat? Neem dan gerust contact met ons op.